RÓLUNK

RÓLUNK - MONTEEN

Sziasztok! 👋

Gáll-Szőllősi Rajmund vagyok, a MONTEEN® alapítója. Nagyon örülök, hogy megoszthatom veletek a történetünket!

Olaszországban egy tucat adathalász és tolvaj próbálta ellopni a gyanútlan emberek adatait és pénzét a bankkártyáikban található chipek leolvasásával. Elég volt hozzá egy pár ezer forintos POS terminál.

Őszintén szólva nagyon ledöbbentem, amikor személyesen engem is megloptak ezzel a módszerrel. Észrevétlenül a zsebemhez érintették a leolvasó eszközt, és már le is emelték a kártyámról pénzt. Több kisebb értékű tranzakciót indítottak, ezzel kicselezve a bankok által megszabott maximális érintéses fizetési limitet.

Ennek hatására kezdtem el gondolkodni a probléma megoldásán. A MONTEEN-t azon célkitűzéssel hoztuk létre, hogy megreformáljuk a pénztárcák és kártyatartók piacát. Csapatunk egy olyan terméket akart létrehozni, amely praktikus és stílusos, ugyanakkor kényelmes és biztonságos. Termékünk a világ egyik legvékonyabb pénztárcája, egyben a legstrapabíróbb is. Olyan anyagokat használunk, mint pl. a carbon, illetve a szálcsiszolt alumínium, amelyek nem engedik át az RFID jelet, ezáltal megvédve a benne lévő kártyák adatait. 💳

A MONTEEN® pénztárcák tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottunk az innovációra és a funkcionalitásra. A 21. századi modern életben az embereknek szükségük van egy olyan tárgyra, amely könnyen kezelhető, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz.

Az ultra-vékony kialakítás lehetővé teszi, hogy a pénztárcát akár a legkeskenyebb nadrágzsebben vagy a legkisebb kézitáskában is hordozhassuk.

Strapabírósága kulcsfontosságú volt a tervezés során. A carbon és a szálcsiszolt alumínium olyan anyagok, amelyek rendkívül ellenállóak a külső behatásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a pénztárca akár a mindennapi használat, akár az utazások során sem fog megsérülni vagy deformálódni.

Gondoskodtunk arról is, hogy a készpénznek is legyen helye, és hogy ahhoz a lehető leggyorsabb módon lehessen hozzáférni. A pénztárcán található pénzcsipesz lehetővé teszi akár 10-12 bankjegy kényelmes tárolását is. 💵

MONTEEN - AZ ÉV HONLAPJA 2023

Az Év Honlapja🏅

A Magyar Marketing Szövetség weboldalunkat 2023-ban az "Év Honlapja" díjjal tüntette ki. Ez a kiemelt elismerés nem csak a termékeink kiválóságát dicséri, hanem hangsúlyozza a weboldal minőségének fontosságát is a felhasználói élmény szempontjából.

Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült egy olyan platformot létrehoznunk, amely esztétikailag vonzó, intuitív, és gazdag információtartalommal bír. Ez a díj elismeri elkötelezettségünket a kiválóság iránt mind termékeink, mind weboldalunk terén.

Köszönjük közösségünk támogatását és bizalmát, amely lehetővé tette számunkra, hogy ezt a nagyszerű elismerést elnyerjük! 🤩

MONTEEN KÖRNYEZETVÉDELEM

Klímaváltozás ♻️

Elkötelezettek vagyunk a klímaváltozás elleni küzdelem mellett, ezért minden egyes online bankkártyás tranzakció után a rendelés végösszegének 1%-át a klímaváltozás elleni küzdelem támogatására fordítjuk. Olyan projekteket támogatunk, amelyek segítenek csökkenteni a károsanyag-kibocsátást és megóvni a természetes élőhelyeket.